23 sept. 2012

Tenul tău: 3 măşti care previn apariţia ridurilor




Ai nevoie de câteva idei pentru a-ţi îmbunătăţi aspectul tenului? Descoperă trei măşti cu ingrediente naturale care au un efect hidratant, detoxifiant şi anti-îmbătrânire asupra tenului. 

 

1. Mască cu avocado

Avocado are un conţinut bogat în vitamina C şi A, dar şi în acizi graşi care previn apariţia prematură a ridurilor. Pisează o jumătate de avocado şi amestecă-l cu puţin ulei de măsline (sau ulei de avocado presat la rece) şi aplică această pastă pe tenul proaspăt curăţat de impurităţi. Lasă masca să acţioneze 15 minute, după care îndepărtează cu apă călduţă. 


2. Mască cu struguri

Îi găseşti în toate pieţele şi sunt o bună soluţie atât pentru detoxifierea organismului, cât şi pentru a reda strălucirea tenului. Poţi să amesteci în blender câteva boabe de struguri şi să adaugi câteva picături de ulei din seminţe de struguri pentru a obţine o mască antirid. Sau poţi să foloseşti doar sucul de struguri pe care să-l masezi pe ten. Lasă să acţioneze 15 minute, după care îndepărtează cu apă călduţă.


3. Mască cu pudră din iarbă de grâu

Pudra din iarbă de grâu are un puternic efect detoxifiant pentru organism, dar şi pentru scalp/păr şi ten. Datorită cantităţii însemnate de clorofilă, dar şi bogăţiei în vitamine şi minerale, iarba de grâu este considerată un superaliment. Amestecă o linguriţă de pudră din iarbă de grâu cu iaurt, puţină zeamă de lămâie şi miere de albine naturală pentru a obţine o mască detoxifiantă şi anti-îmbătrânire.


Sursa: eva.ro

Foto: eva.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu