12 ian. 2012

5 meniuri zilnice sub 1500 de calorii

Noul trend cu produsele bio care a intrat pe piaţă îşi face din ce în ce mai mulţi adepţi. Află de la un specialist in domeniu câteva idei pentru meniuri bio sub 1500 de calorii care te pot ajuta dacă urmezi o cură de slăbire.

Ioniţă Petre Daniel, Executive Chef la Aristocrat Events Hall te ajută să-ţi construieşti un plan de bătaie în lupta împotriva kilogramelor. Iată sugestiile specialistului pentru meniuri zilnice care nu depăşesc 1500 de calorii:


Meniu 1

MIC DEJUN ORA 8.00

* 250 mililitri de lapte cu 1,5% grăsime.


GUSTARE ORA 10:30

* Sandviş cu şuncă de pui (50 grame şuncă, 50 grame pâine).


MENIU PRÂNZ 0RA 13:30

* Supă cremă de broccoli (400 mililitri);
* Friptură de vită (100 grame);
* Legume la grătar - dovlecei, ardei, roşii, ciuperci (200 grame).


GUSTARE ORA 16:30

* 1 măr.


MENIU CINĂ ORA 19:30

* Ouă fierte tari – 2 bucăţi;
* Salată de fasole verde cu lămâie şi mărar (150 grame).


Meniu 2

MIC DEJUN ORA 8.00

* 250 mililitri de lapte cu 1,5% grăsime.


GUSTARE ORA 10:30

* Sandviş cu şuncă de pui (50 grame şuncă, 50 grame pâine).


MENIU PRÂNZ 0RA 13:30

* Supă de roşii cu orez (400 mililitri);
* Piept de pui la grătar (100 grame);
* Legume la grătar - dovlecei, ardei, roşii (200 grame).


GUSTARE ORA 16:30

* 1 măr.


MENIU CINĂ ORA 19:30

* Ouă fierte tari - 2 bucăţi;
* Salată fitness - salată verde, gulii, ciuperci, morcovi, seminţe de floarea soarelui (200 grame).


Meniu 3

MIC DEJUN ORA 8.00

* 250 mililitri de lapte cu 1,5% grăsime.


GUSTARE ORA 10:30

* Sandviş cu şuncă de pui (50 grame şuncă, 50 grame pâine).


MENIU PRÂNZ 0RA 13:30

* Ciorbă ţărănească de legume (400 mililitri);
* Pulpă de pui dezosată la grătar (100 grame);
* Salată de fasole verde cu lămâie şi mărar (200 grame).


GUSTARE ORA 16:30

* 1 măr.


MENIU CINĂ ORA 19:30

* Salată de ton - ton, porumb, roşii, salată verde, lămâie, ceapă, măsline (300 grame);
* Cremă de iaurt cu fructe.


Meniu 4

MIC DEJUN ORA 8.00

* 250 mililitri de lapte cu 1,5% grăsime.


GUSTARE ORA 10:30

* Sandviş cu şuncă de pui (50 grame şuncă, 50 grame pâine).


MENIU PRÂNZ 0RA 13:30

* Supă de linte (400 mililitri);
* Friptură de vită (100 grame);
* Ciuperci înăbuşite (200 grame).


GUSTARE ORA 16:30

* 1 măr.


MENIU CINĂ ORA 19:30

* Salată caprese - roşii, mozzarella, busuioc, ulei de măsline, sare, piper, măsline (300 grame).


Meniu 5

MIC DEJUN ORA 8.00

* 250 mililitri de lapte cu 1,5% grăsime.


GUSTARE ORA 10:30

* Sandviş cu şuncă de pui (50 grame şuncă, 50 grame pâine).


MENIU PRÂNZ 0RA 13:30

* Ciorbă de legume (cartofi, ceapă, morcov, păstârnac);
* Piept de pui (150 grame în crud) cu 2 roşii, 5 mililitri ulei, mărar şi cu 150 grame catofi fierţi.


GUSTARE ORA 16:30

* 1 măr.


MENIU CINĂ ORA 19:30

* Piure de spanac cu ou (200 grame: un ou, 5 mililitri ulei, usturoi, spanac).

Sursa: eva.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu