25 mar. 2011

Cand este nevoie de detoxifierea organismului? Vezi care sunt simptomele

Exista mai multe semne prin care ne dam seama ca detoxifierea organismului nu decurge normal si este o necesitate stimularea naturala a acesteia. Cel mai indicat este sa faceti o cura pentru a ajuta organismul sa se detoxifice atunci cand aveti stari de oboseala nejustificata si nivelul de energie este scazut, chiar daca va odihniti si va hraniti suficient. 


De ce este importanta detoxifierea organismului?

Medicina holistica vede colonul ca fiind sistemul de canalizare al organismului. Daca acest sistem se infunda cu resturi alimentare, toxinele neeliminate sunt repuse in circulatie in organism. Pentru a preveni repunerea in circulatie a toxinelor se poate folosi un caratitor de colon si detoxifiant natural, care stimuleaza detoxifierea natural a organismului si in acelasi timp elimina toxinele din colon. In general, curele de detoxifiere a colonului sunt recomandate pentru prevenirea si tratarea constipatiei, pentru prevenirea problemelor de tranzit intestinal. 


Cand apelam la detoxifiere?

Exista mai multe semne prin care ne dam seama ca detoxifierea organismului nu decurge normal si este o necesitate stimularea naturala a acesteia. Deci, faceti o cura pentru a ajuta organismul sa se detoxifice atunci cand aveti stari de oboseala nejustificata si nivelul de energie este scazut, chiar daca va odihniti si va hraniti suficient.
Cele mai intalnite semne sunt:
  • somnolenta, trezitul greu dimineata
  • starile depresiove, anxietatea, nervozitatea, lipsa puterii de concnetrare
  • materiile fecale miros puternic
  • transpiratia si respiratia miros neplacut
  • apar depozite albicioase pe limba
  • pofta de dulciuri, pofta de alimente prajite, condimentate reprezinta un semnal ca organismul este intoxicat, ca este necesara sustinerea detoxifierii naturale a organismului
  • daca suferiti frecvent de indigestie, daca aveti frecvent stari de voma, greturi
Cura pentru stimularea detoxifierii organismului este indicata si in unele afectiuni cronice precum: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer. Sustinerea detoxifierii organismului este necesara daca sunteti supraponderal sau sunteti predispus la obezitate. De aceea se recomanda asocierea detoxifierii cu postul alimentar de peste an.

1 comentarii:

detoxifierea organismului spunea...

Detoxifierea organismului este o problema ce trebuie rezolvata periodic,deoarece acolo sta sanatatea organismului!

Trimiteți un comentariu