Ingrediente:
180 g de nussa* (orice alta materie grasa tartinabila)
80 g de zahar pudra
1 praf de sare
esenta de vanilie
2 lingurite de migdale in pudra
2 lingurite de fistic maruntit
2 lingurite de alune maruntite
4 linguri de faina
4 linguri de maizena
fructe confiate maruntite
Preparare:
Amestecam bine nussa moale cu sarea, zaharul si cu aroma de vanilie pana devine o masa spumoasa alba. Incorporam faina si maizena, cand masa este omogena adaugam migdalele, fisticul si alunele. Amestecam bine si adaugam fructele confiate.
Din compozitie formam un baton pe film alimentar, rulam bine si dam la congelator 30min-1ora. Scoatem de la congelator taiam feliute de 2-3 cm grosime si asezam pe tava cu hartie de copt. Dam la cuptor la 200 grade C cam 18 min., depinde de cuptorul fiecaruia. Lasam sa se racoreasca in tava, servim.
Pofta buna!
Mentiuni:
* Nussa- este un produs tartinabil, o materie grasa vegetala ce contine, grasime de cocos, ulei de floarea soarelui, de palm, nuci si migdale.
180 g de nussa* (orice alta materie grasa tartinabila)
80 g de zahar pudra
1 praf de sare
esenta de vanilie
2 lingurite de migdale in pudra
2 lingurite de fistic maruntit
2 lingurite de alune maruntite
4 linguri de faina
4 linguri de maizena
fructe confiate maruntite
Preparare:
Amestecam bine nussa moale cu sarea, zaharul si cu aroma de vanilie pana devine o masa spumoasa alba. Incorporam faina si maizena, cand masa este omogena adaugam migdalele, fisticul si alunele. Amestecam bine si adaugam fructele confiate.
Din compozitie formam un baton pe film alimentar, rulam bine si dam la congelator 30min-1ora. Scoatem de la congelator taiam feliute de 2-3 cm grosime si asezam pe tava cu hartie de copt. Dam la cuptor la 200 grade C cam 18 min., depinde de cuptorul fiecaruia. Lasam sa se racoreasca in tava, servim.
Pofta buna!
Mentiuni:
* Nussa- este un produs tartinabil, o materie grasa vegetala ce contine, grasime de cocos, ulei de floarea soarelui, de palm, nuci si migdale.
Sursa: reteteculinare.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu