17 nov. 2011

Rulada de post

Ingrediente:
400 g biscuiti,
300 g apa,
200 g zahar,
100 g cacao si
150 g margarina.
Crema:
200 g zahar,
200 g margarina
100 g nuca de cocos si
vanilie.


Mod de preparare


Pentru rulada de post, se pune la fiert apa, zaharul, margarina si cacaoa. Dupa ce a fiert, se da la o parte si se pun biscuitii macinati, se amesteca bine pana devine ca o coca vartoasa, apoi se imparte in doua si se intinde cu mana pe doua coli de celofan sau nylon. Separat facem crema din margarina, zahar pudra, nuca de cocos si vanilie, dupa care o impartim in doua pentru a unge blaturile de pe celofan. La final, rulam strans si o punem la frigider pentru a se intari.


Mod de servire
Rulada de post se serveste felii dupa ce s-a intarit.


Sursa: culinar.ro





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu