16 iul. 2011

Inghetata de Cacao

Ingrediente:


* 400 gr. frisca
* 7 linguri zahar
* 3 oua
* 1 galbenus
* 8 linguri apa
* 5 linguri cacao
* un varf de sare


Preparare:


Zaharul, apa si cacaoa se topesc intr-o craticioara, la foc mic, dupa care se lasa la racit. Separat, se bat bine ouale + galbenusul, apoi le adaugam peste cacaoa topita si racita. La urma, adaugam un varf de sare si frisca. O punem in congelator. Inainte de a fi servita, se scoate inainte din congelator, cu circa 20 minute.


Mentiuni:




Putem servi deasupra, cu bucati de nuca si cocos ras, topinguri cu diverse arome, mini napolitane, etc.


Gustul acestei inghetate, se aseamana mult cu parfeul; este foarte cremoasa si gustoasa.


Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa


Sursa: reteteculinare.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu