19 apr. 2011

Cotlet de miel cu cartofi si coriandru

Cotletul de miel este o alegere foarte buna pentru masa de Paste.
 Ingrediente

4 cotlete de miel

ulei de masline
sare de mare
piper negru
1 kg cartofi rosii
2 lingurite de seminte de coriandru
½ lingurita scortisoara
1 pahar de vin rosu

Mod de preparare
Cuptorul se incalzeste la 200C. Cotletele de miel se stropesc cu ulei de masline, se sareaza, se pipereaza si se maseaza.

Apoi, cartofii se taie in cuburi mari si se pun la fiert pentru 8-10 minute. Intre timp, semintele de coriandru se zdrobesc usor într-un mojar.


Dupa ce au fiert, cartofii se pun intr-o tava mai mare si se zdrobesc usor. Se presara coriandru si scortisoara pe deasupra. Stropiti-i cu putin ulei de masline si puneti cele 4 cotlete de miel deasupra cartofilor. Turnati vinul rosu si dati la cuptor pentru 45-50 minute. (timp in care intoarceti cotletele si pe cealalta parte).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu