3 apr. 2011

Salata de post din sfecla si ciuperci

Daca nu stiti ce sa mai gatiti in timpul Postului va propunem o Salata de Sfecla si Ciuperci, foarte gustasa, care se preteaza alaturi de diverse preparate din soia.

Timp de preparare:
2 ore si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
4 sfecle mici
100 g ciuperci
o ceapa
ulei
otet
sare,piper
usturoi-optional


Mod de preparare:
Sfecla se fierbe in coaja, sau se coace in cuptor. Dupa ce se raceste, o dam pe razatoarea mare. Ceapa se caleste usor, apoi se adauga ciupercile de padure fierte. Incorporam cu sfecla, condimentam dupa gust cu sare, piper, otet. Cine doreste, adauga usturoi pisat. Servim salata calduta cu mamaliguta, sau rece cu paine. Se poate servi ca garnitura alaturi de snitel din soia.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu