14 apr. 2011

Mierea de albine si scortisoara, aliatii organismului impotriva obezitatii

Reţeta de mare ajutor în lupta cu kilogramele în plus este foarte simplu de preparat; aveţi nevoie numai de miere, scorţişoara şi apă fierbinte

 
Pasul 1 – 1 linguriţă cu miere şi 1/2 linguriţă cu scorţişoară se amestecă într-un recipient, după care se pune apa (aproximativ o cană)

Pasul 2 – Amestecul se pune la fiert, iar după ce a dat în clocot se împarte în 2 porţii egale. 



Pasul 3 – Una dintre aceste porţii va fi consumată dimineaţa, pe stomacul gol, iar cea de-a doua seară, înainte de culcare.

Pasul 4 – În cazul persoanelor care suferă de alergii sezoniere, folosind mierea în această combinaţie ajută la atenuarea simptomelor alergice. 
Mierea conţine polen din plante şi flori folosite de albine la fabricarea acesteia. Prin ingerare mierea va acţiona ca un rapel imunitar, reducând astfel alergiile la flori şi plante.

Pasul 5 – Pentru mai mult gust şi savoarea se recomandă achiziţionarea de scorţişoară proaspătă.

Partizanii acestei diete recomandă adăugarea unei linguriţe de miere în amestec, chiar înainte de a fi consumat, pentru a beneficia de substanţele nutritive conţinute. Se estimează ca această dietă ajută la pierderea a 2 kilograme săptămânal, fără alte modificări ale dietei.


Efecte asupra organismului

Principalul efect al amestecului de miere şi scorţişoară este eliminarea depozitelor de grăsime. Totodată, datorită mierii care este un bun antioxidant aceasta combinaţie curativă de miere şi scorţişoară ajută la prevenirea cancerului, afecţiunilor pulmonare şi regleaza funcţiile sistemului digestiv. Scorţişoara are şi ea efectele sale individuale, aceasta actionand asupra zaharului din sange contribuind la eliminarea lui înainte de a fi transformat în grăsime.

Dieta cu miere şi scorţişoara acţionează mai ales asupra grăsimii abdominale! 

Atenţie!
Această mixtură se prepara numai din miere şi scorţişoară, fără nimic altceva (lămâie, lime, oţet). Nu este necesar să consumaţi aceste amestec de mai multe ori pe zi, dimineaţa şi seara este suficient.


Remedii naturiste cu miere şi scorţişoară! 

1. Boli cardiovasculare
 Se prepară o pastă din miere şi scorţişoară pudră care poate fi consumată pe pâine sau biscuiţi în loc de gem sau dulceaţă. Această pastă reduce colesterolul şi previne atacul de cord. Folosirea frecventă a acestui amestec ameliorează dispneea şi reglează ritmul cardiac.

2. Artrita
 Persoanele care suferă de artrita pot consuma în fiecare zi o ceaşcă cu apă fierbinte la care se adaugă 2 linguri cu miere şi o linguriţă cu scorţişoară pudră. Dacă acest remediu este administrat frecvent poate trata şi artrita cronică.

3. Infecţia de vezica urinară
 Pentru distrugerea germenilor din vezica urinară se amesteca 2 linguri de scorţişoară pudră cu 1 linguriţă cu miere într-un pahar cu apă călduţă. Acest amestec se consumă zilnic!

4. Răceala
 În caz de răceală se recomandă un tratament timp de 3 zile cu un amestec format dintr-o linguriţă de miere călduţă şi 1/4 linguriţă cu scorţişoară pudră. Acest amestec ajută la vindecarea tusei convulsive şi ajută la decongestionarea sinusurilor.

5. Afecţiunile stomacului 
Amestecul de miere şi scorţişoara ajută, de asemenea, la tratarea ulcerelor stomacale.

6. Infecţii ale pielii
 Aplicând un amestec format din părţi egale de miere şi scorţişoara pe suprafeţele afectate ajuta la tratarea eczemelor, pecinginilor şi a altor tipuri de infecţii ale pielii.

7. Cancer
 Stadiile avansate de cancer la stomac sau osos au fost tratare cu succes cu ajutorul mierii şi a scorţişoarei.

Pacienţii care suferă de aceste forme de cancer trebuie să consume zilnic 1 lingură cu miere şi 1 linguriţă cu scorţişoară, de 3 ori pe zi, timp de o lună.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu