11 mai 2011

Polenul imbunatateste viata sexuala

Polenul nu este foarte bun numai pentru conduita sexuala dar va face si sa va simtiti bine, sa aveti mai multa energie, sporeste rezistenta, elimina stresul, intareste imunitatea, reduce alergiile, si...de asemenea imbunatateste viata sexuala.

Polenul reprezinta o hrana consistenta, pentru ca rolul polenului in natura este acela de a fertiliza. Peste 20 de studii stiintifice au ajuns la concluzia ca polenul este benefic pentru sanatatea sexuala a barbatilor.


O publicatie germana pentru medici descria avantajele polenului pentru barbatii care au probleme cu prostata ca fiind "pe jumatate mai putina durere, de doua ori mai multa placere.” Acest lucru se intampla pentru ca durerea cauzata de prostata este redusa in mod semnificativ iar placerea este serios sporita.


Problemele cronice legate de prostata apar ca rezultat al acumularii radicali liberi de oxigen in lichidul seminal. Radicalii liberi din oxigen cauzeaza o ardere la nivel celular. Polenul usureaza aceasta ardere si ajuta barbatii care au astfel de probleme sa se bucure de sex fara a avea probleme legate de arderi sau inflamatii.


Studii vaste si complete din China au demonstrat ca inflamatia cronica a prostatei si infertilitatea masculina sunt rezultatul acumularii de radicali liberi de oxigen. Studiile au continuat pentru a descoperi ce produs poate sa stopeze cat mai eficient producerea de radicali liberi.
 


Polenul a ajuns sa fie numarul 1.

Polenul are un efect foarte mare asupra spermei si a fertilitatii. Sperma se produce mai repede si dureaza mai mult. Este mult mai viabila.


Polenul, pe langa faptul ca este un puternic antioxidant, acesta contine si
zinc. Zincul si conduita sexuala sunt doua lucruri strans legate, si amplificatorul natural al libidoului contine foarte mult zinc facand din acesta o incredibila provizie pentru viata sexuala a barbatilor.

Alte motive pentru care polenul este o provizie buna pentru viata dumneavoastra sexuala:

Polenul va ajuta sa faceti fata mai usor stresului. Pentru este un complex de amino acizi, acizi grasi esentiali si vitamine care ajuta la imbunatatirea starii de spirit si la lupta impotriva stresului. Si bineinteles, stresul este daunator pentru viata sexuala.

Atletii au folosit polenul de secole pentru a-si spori energia si rezistenta – imaginati-va ce influenta va avea asupra vietii sexuale.


Polenul este o sursa incredibila de nutrienti pentru o viata sanatoasa si o viata sexuala grozava. Este considerat unul dintre alimentele complete ale naturii, adica el singur ne poate oferi tot ce avem nevoie!

S-a descoperit ca ingrijitorii de albine din satele indepartate au o medie de viata incredibila, care depaseste 100 de ani. Polenul este un amplificator natural al libidoului care face ca viata dumneavoastra sexuala sa fie reusita pana la batranete.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu